August 03, 2011

Mukaddimah

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh



2 Ogos 2011...akhirnya lahir belog ku yang ke-4.....hehe...mesti korang tertanya-tanya kan mana 3 blog sebelum ni??!.. haaaa.....takpe2..saya dah list dah...



Yang ni first belog..di lahirkan pada Ogos 2008....di buat semata-mata sebab assignment..kih3...kalau bukan sebab assignment rasanya tak lahir blog ni...haha....

2. HILANG

Haha...yang ni memang saya tak ingat email dan passward nya..bila entah buat dah lupa dah...tak pe lah...lupakan je....=p



Okkk...yang ni belog yang ke-3 a.k.a belog syok sendirik...hahaha....malu..malu...di lahirkan pada 31 Disember 2010...di sebabkan tak mahu syok sendiri lagi..maka belog ini dengan rasminya saya tak mahu sambung.......hehe...boleh?






Ape pun........saya nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua yang sudi singgah belog saya yang entah pape ni....



daaaaaaaaaaaaaaaaa



wassalam

3 comments:

  1. 1st blog tu cntik sgt url.hehe

    ReplyDelete
  2. amboi2.....nak perasan la tu...hehe

    ReplyDelete
  3. ptt nye kekal kn yg tu...bnyk knangn tuh.hehe

    ReplyDelete

 
All copyright © by Tengku's .DATANG LAGI