February 02, 2012

Dewan Konvo !!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh










Nowadays,




Pembangunan sedang pesat dijalankan di UTHM


dan 


salah satunya adalah Dewan Konvokesyen UTHM yang baru!










hmmmm.....














Baru je habis sem 1 dah ada hati nak cakap pasal konvo2 ni kan?!








Haha...mesti la...


Excited sebab nanti dapat konvo dalam dewan yang baru


Cun melencun pulak tuh!...






HEHEHE









I took this picture from Library....

Kalau tak silap, dalam bulan 10 ritu







Amacam??





Cantik kan?!










Hehehe






Budak hitam kat Library.....hehe



Dari dalam library dah boleh nampak dah dewan konvo tu



^_^







Berhampiran Dewan Konvo pulak ada masjid

Pun baru di buat

Tapi dah 90% siap dah

dan

Dah boleh sembahyang dalam tu dah





Dengar cerita, pandangan dari atas masjid ni berbentuk BULAN SABIT dan BINTANG!

Tapi tak pasti la pulak kesahihannya












Ini lah Masjid UTHM yang baru!














Saya baru masuk masjid ni sekali ....hehe











Yang dewan konvo ni pulak, 

Dengar cerita, pandangan dari atas nampak macam LOGO UTHM


Pun saya tak pasti kesahihannya....hehe










Logo UTHM










and now...




Selepas beberapa bulan dari gambar dewan konvo yang saya ambik sebelum ni


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Tadaaaaa.....




Dah hampir siap dah!!!




Apa dalam fikiran korang bila tengok gambar ni?







Ada macam harimau tak?



Tak pun macam muka robot?!


hehe





Tak kisah la macam apa pun..

Yang penting ia adalah sebuah bangunan

Ye dak?!



hehe






Ok, jom terjah bahagian dalam bangunan nih!







video


Part 1








video


Part 2





Video ni di "curi" dari fb MusQ Production





InsyaALLAH

Dewan Konvo UTHM ni akan jadi saksi saya dan kawan2 menerima Master's Degree

Tak sabar rasanya....heehe






InsyaAllah.....Kalau di panjangkan umur.....








Kepada warga UTHM

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Dewan Konvo kita TERSANGAT la cantik kan??!!!.....







Hehehehehe








SEKIAN




P/s : Jom pakat sign-up ramai-ramai!!


4 comments:

  1. lawa nya.. tapi syg, sy x sempat nk merasa nikmat bangunan baru uthm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang la UTHM walaupun sekadar untuk melawat...hihi

      Delete

 
All copyright © by Tengku's .DATANG LAGI